Et helsestudio utenom det vanlige

Velkommen til Velotel – et litt annerledes treningssenter!

Velotel har eksistert i over 18 år, og er et fullskala helsestudio godt etablert sentralt i Tønsberg. Vi startet opp i første rekke som en familiebedrift, noe som kanskje har bidratt til den spesielle atmosfæren hos oss. Med vår bakgrunn fra nasjonal og internasjonal toppidrett, Norges idrettshøyskole og Norges Toppidrettsgymnas, finnes kunnskap om trening for alle nivåer. Velotel er kjent for å ha dyktige medarbeidere og et godt treningstilbud. Våre aktiviteter og arrangementer er også med på å skape dette unike, trivelige og inkluderende treningsmiljøet mange setter så stor pris på.

Et hus utenom det vanlige

Velotel Treningssenter ble tegnet og konstruert med tanke på å skape noe annerledes. Forvandlet fra landbruksbygning til treningssenter og samlingssted, så har byggets størrelse og utforming bidratt til en unik ramme rundt våre aktiviteter. Her finner man hele 5 flotte treningssaler – lyse og særdeles luftige, med et kraftig ventilasjonsanlegg som også har pollenfilter. Romslige garderober, lekerom med barnepass, behandlingsrom, spisesal/ kurslokale. I tillegg finnes sovesaler med sengeplass til over 30 personer, nettopp tilrettelagt for treningssamlinger. Ikke minst har vi et caféområde som en populær og hyggelig møteplass med gratis kaffeservering.

Våre dyktige instruktører

Velotel har et mangfold av inspirerende instruktører. Flere med solid bakgrunn fra både forebyggende og rehabiliterende trening. Andre med tilsvarende brennende engasjement for fysisk aktivitet, helse og velvære. Regelmessig deltar Velotels instruktører på kurser og conventions for å holde seg oppdatert på treningsfronten, og dernest for å kunne la våre medlemmer få gode treningsopplevelser her på senteret. Vi følger med på trender og tilbyr populære treningstimer fra verdens ledende produsenter av gruppetrenings. Dette gjør at medlemmer kan være sikre på at treningen de deltar i er utformet av eksperter, at treningen er trygg, effektiv og moderne.

Tilbakemeldinger fra et knippe medlemmer

Norsk Analyse AS

Norsk Analyse AS har bevist valgt å bruke Velotel som et felles senter for trening og motivasjon. Senterets dyktige ansatte har hjulpet oss i en hektisk hverdag, med intensiv og effektiv trening som et ledd i oppbyggingen foran våre mål. Sammen har vi bygget et grunnlag for en mer sammensveiset og helseforebyggende hverdag.
For oss er Velotel det naturlige valget for treningsglede.

Våre samarbeids­partnere